Λιτά και θαλασσινά

Λιτό και θαλασσινό το μενού για τον Κάρολο και την Καμίλα στο Προεδρικό Μέγαρο, στο δείπνο που θα παράθεσε προς τιμήν τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Πρώτο πιάτο, μια αιγαιοπελαγίτικη τριλογία ψαριών με ούζο και αυγοτάραχο Μεσολογγίου. Για κυρίως πιάτο, σερβιρίστηκε σφυρίδα στο φούρνο με ελαιόλαδο και αρωματικά βότανα γαρνιρισμένη με λαχανικά ατμού. Ακολούθησε μια καρυδόπιτα με παγωτό μαστίχας Χίου και φρούτα εποχής. Τα πιάτα συνοδεύτηκαν από αντίστοιχα κρασιά, ενώ το δείπνο θα κλείσει με καφέ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο »

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή