Λέρος: Θέμα χρόνου η εξιχνίαση της υπόθεσης – Πληροφορίες ότι ομολόγησε ο ένας δράστης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση κλοπής στρατιωτικού υλικού από τη Ναυτική Βάση της Λέρου.
Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού σε ανακοίνωσή του κρατά ακόμη χαμηλούς τόνους, σημειώνοντας ότι η προανακριτική διαδικασία συνεχίζεται υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας και πως το οριστικό αποτέλεσμά της αναμένεται μετά την ολοκλήρωση της έρευνας.
«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, γνωρίζεται ότι οι έρευνες αναφορικά με την υπόθεση της απώλειας στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ) από τις αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές αρχές, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Υπό καθεστώς απόλυτης μυστικότητας, συνεχίζεται η προανακριτική διαδικασία. Το οριστικό αποτέλεσμά της, αναμένεται μετά την ολοκλήρωση της έρευνας» αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΝ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha ο ένας εκ των τριών υπόπτων «έσπασε» και φέρεται να ομολόγησε την κλοπή στο στρατόπεδο. Σύμφωνα με άλλη πηγή πληροφόρησης ωστόσο, την υπόθεση «ξεκλείδωσε» η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών κάποιων εκ των φερόμενων ως εμπλεκόμενων. Σεκάθε περίπτωση φαίνεται να έχει «κλειδώσει» η εμπλοκή συγκεκριμένων προσώπων με την υπόθεση.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης