Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2025

Λαμία: Τραυματίστηκε μαθητής σε προαύλιο σχολείου – Πήδηξαν τα κάγκελα για να τον βγάλουν

Απροσδόκητη τροπή πήρε το παιχνίδι για έναν μικρό μαθητή στο προαύλιο του 16ου δημοτικού σχολείου Λαμίας.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, περίπου στις 7 το απόγευμα ο μαθητής πάνω στο ποδόσφαιρο έπεσε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να γυρίσει το γόνατό του.

Στο σημείο πολύ γρήγορα βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς ο μικρός δεν μπορούσε και δεν έπρεπε να κουνηθεί για να μην επιβαρύνει το τραύμα του, ωστόσο υπήρχε ένα ακόμη πρόβλημα καθώς η πόρτα ήταν κλειστή.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ αναγκάστηκαν να πηδήξουν τα κάγκελα προκειμένου να βάλουν τον τραυματία σε ειδικό φορείο, ενώ κλήθηκε και η πυροσβεστική.

Τελικά δε χρειάστηκε κάποια παρέμβαση από την ΠΥ καθώς το φορείο βγήκε κάτω από τα κάγκελα και ο νεαρός μαθητής, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα συνεργάστηκε άψογα και με ψυχραιμία παρά τον πόνο του, διακομίστηκε με ασφάλεια στο νοσοκομείο προκειμένου να περιποιηθούν τον τραυματισμό του.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή