Κυβέρνηση: Υπονομευτική η τακτική του κ. Μητσοτάκη

“ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΙΝΟ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΝΔ”

Προσωπικά «πυρά» στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπολύει η κυβέρνηση στον απόηχο της τοποθέτησης του στην ευρωαραβική Σύνοδο, κατηγορώντας τον για «υπονομευτική τακτική τον εκθέτει στα μάτια ολόκληρου του ελληνικού λαού».

 Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές: «   Ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε σήμερα στην Ευρω-αραβική Σύνοδο «Εταίροι για την ανάπτυξη», για να πει ότι η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε λάθος δρόμο και ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει μόνο με εκλογές. Δεν ξέρουμε αν ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να ξεχωρίσει ένα διεθνές κοινό επενδυτών από μια συνάθροιση κομματικών φίλων της ΝΔ, ή αν συνειδητά θέτει τις πολιτικές επιδιώξεις του κόμματός του πάνω από τα συμφέροντα της χώρας και της οικονομίας».

Και προσθέτουν: «σε κάθε περίπτωση, η υπονομευτική αυτή τακτική τον εκθέτει στα μάτια ολόκληρου του ελληνικού λαού.    

Όσο για την ουσία των «ανησυχιών» που με κάθε ευκαιρία εκφράζει, είναι προφανές ότι όσο πιο ορατή γίνεται η προοπτική ανάκαμψης της οικονομίας και η έξοδος από την κρίση, τόσο περισσότερο ο κ. Μητσοτάκης θα ανησυχεί».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή