Κυβέρνηση: Οι θεσμοί αποφασίζουν για την επιστροφή τους στην Αθήνα

Για να κλείσει η συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο

Στην τελική ευθεία της διαπραγμάτευσης -μετά το euroworking group- αναμένεται εντός της ημέρας η απόφαση των τεχνικών κλιμακίων για το αν θα επιστρέψουν τις επόμενες ώρες στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου,  το EWG αποφάσισε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση να προτείνει την επιστροφή των τεχνικών κλιμακίων στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί το η συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο (SLA).

Τα τεχνικά κλιμάκια θα συνεδριάσουν για να λάβουν την απόφασή τους και εντός της ημέρας θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Οι ίδιες πηγές τέλος, εκτοξεύουν βολές στον απόηχο δημοσιευμάτων για…ναυάγιο λέγοντας πως “μέσα ενημέρωσης που για άλλη μια φορά έσπευσαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να προεξοφλήσουν την καταστροφή απλώς χάνούν την αξιοπιστία τους δημοσιογραφώντας με κριτήριο τις επιθυμίες τους”.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή