Τρίτη, 17 Μαΐου 2022
06
58
42

Κύπρος: Στα 15 ευρώ το PCR test μετά από διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με την εταιρεία πώλησης

Μοιραστείτε το

Βαριά εκτεθειμένος είναι για μια ακόμα φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης που προκάλεσε οργή και γέλια στην Κύπρο με τους ισχυρισμούς του περί αναξιόπιστων pcr test για να καλύψει την απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης για πλαφόν στα 47 ευρώ χωρίς συνταγογράφηση.

Η γνωστή και αναμενόμενη κυβίστηση που έκανε αφού εκφράστηκε στο παρασκήνιο η έντονη αντίδραση των Κυπρίων για την αήθεια του Άδωνι Γεωργιάδη, δεν έπιασε τόπο και οι αποκαλύψεις που γίνονται τον εκθέτουν όλο και περισσότερο.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Κύπρου, Κωνσταντίνος Αθανασίου, μιλώντας στον Real FM, αποκάλυψε ότι στο αεροδρόμιο της Λάρνακας μετά από διαπραγμάτευση που έκανε η κυβέρνηση με εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Κύπρο, το κόστος για το pcr test κοστίζει 15 ευρώ ενώ στο αεροδρόμιο της Πάφου, κοστίζει 19 ευρώ.

Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Κύπρου, αν και έχει μπει πλαφόν 50 ευρώ στα pcr test και 10 ευρώ στα rapid test, η ελεύθερη αγορά λειτούργησε υγιώς με αποτέλεσμα  οι πολίτες να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν να κάνουν μοριακό τεστ με 15, με 25 και με 35 ευρώ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση περί της αξιοπιστίας των pcr test που ανοήτως αμφισβήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης,   απάντησε ότι τα τεστ είναι αξιόπιστα, δανειοδοτημένα από την ΕΕ και χρησιμοποιούνται σε πλείστες ευρωπαϊκές χώρες.

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.