Κυνική ομολογία του Serial killer της Κύπρου: Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι

Κυνικός και πλήρως συνειδητοποιημένος για τα εγκλήματά του παρουσιάζεται ο 35χρονος Ίλαρχος και καθ’ ομολογίαν δολοφόνος 5 γυναικών και 2 μικρών παιδιών στην Κύπρο.
Η κυνική συμπεριφορά που επέδειξε από τις πρώτες κιόλας μέρες της σύλληψής του συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, αφού, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews, ο “Ορέστης” δήλωσε απευθυνόμενος στους αξιωματικούς της Αστυνομίας: “Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι”.
Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι την Μ. Πέμπτη, και ενώ ο “Ορέστης” είχε μεταφερθεί στο δικαστήριο για να ανανεωθεί η διαταγή της κράτησής του, είδε να περνούν μπροστά του δυο ανακριτές και τους είπε: “Σκότωσα και άλλες. Να πάτε να βρείτε που είναι”.
Πράγματι από εκείνο το βράδυ, σύμφωνα με υποδείξεις του κατά συρροήν δολοφόνου, άρχισαν να ανασύρονται οι βαλίτσες του θανάτου από την Κόκκινη Λίμνη.
Σχετικά Άρθρα
06/09/2025 - 23:20
06/09/2025 - 22:40
Δείτε επίσης