Κρήτη: Τρεις συλλήψεις για ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, τρεις αλλοδαποί κατηγορούμενοι για ληστεία που διαπράχτηκε σε επιχείρηση στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι τρεις συλληφθέντες όπως προέκυψε μπήκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (26/11) σε επιχείρηση με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και απειλώντας με μαχαίρι, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο αφαιρώντας παράλληλα το χρηματικό ποσό των 570 ευρώ, διάφορα καπνικά προϊόντα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την έρευνα προέκυψε ότι επρόκειτο για τους τρεις αλλοδαπούς οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Κατά τη διάρκεια ερευνών που ακολούθησαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ένδυσης και υπόδησης τα οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την διάρκεια της ληστείας, δύο μαχαίρια, το χρηματικό ποσό των 24.50 ευρώ, μέρος των κλαπέντων καπνικών προϊόντων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή