Κρήτη – Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης: Η Επιτροπή να πει στα παιδιά μου γιατί δεν θα ξαναδούν τη μάνα τους

7
Κρήτη - Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης: Η Επιτροπή να πει στα παιδιά μου γιατί δεν θα ξαναδούν τη μάνα τους

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας που παραμένει στο νοσοκομείο της Κρήτης έπειτα από θρόμβωση που έπαθε μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca, με τους γιατρούς δυστυχώς να μη δίνουν πλέον καμία ελπίδα.

“Δεν υπάρχει κάποια άλλη εξέλιξη. Από την Παρασκευή μετά το χειρουργείο γίνονται συνεχώς εξετάσεις για να επιβεβαιώσουν απλώς σύμφωνα με το πρωτόκολλο τον εγκεφαλικό θάνατο. Στις ερωτήσεις που τους κάνω κάθε μέρα αν υπάρχει κάποια ελπίδα για τη ζωή της η απάντηση είναι σαφέστατη: ‘Μην την κάνεις αυτή την ερώτηση’” ανέφερε ο σύζυγος της 44χρονης Μανώλης Κρυοβρυσανάκης μιλώντας στο MEGA.

“Το ευτυχές είναι ότι έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπούν και μας βοηθάνε» αρκέστηκε να πει όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα τρία του παιδιά… Το νούμερο των πέντε περιστατικών στις 900.000 είναι λίγο, αλλά το σημαντικό είναι ότι ενώ η Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία από τις 6/5 έχει εκδώσει ότι στις γυναίκες κάτω των 50 ετών είναι κατά κανόνα σε αυτές που παρουσιάζεται το σύνδρομο των θρομβώσεων, είναι απορίας άξιο πώς ακόμα επιμένουν να το χορηγούν”, σημείωσε

“Εμείς με τη γυναίκα μου είμαστε υπέρμαχοι των εμβολίων, είχαμε έρθει πολλές φορές σε ρήξη με φίλους για τη σφοδρότητα που υποστηρίζαμε τα εμβόλια, όταν άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό 40-44 ετών εμείς ακολουθήσαμε τις οδηγίες του κράτους έτσι ώστε να κάνουμε για τη δημόσια υγεία το εμβόλιο. Δεν μας έδωσαν επιλογή στην αρχή που εμείς θέλαμε να κάνουμε το εμβόλιο” ανέφερε.

Ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης επεσήμανε ότι μαζί με τη σύζυγό τους έκαναν το εμβολίο με δόση από το ίδιο φιαλίδιο και εξαπέλυσε βολές κατά της Επιτροπής για την απόφασή της να χορηγηθεί το εμβόλιο της AstraZeneca σε γυναίκες κάτω των 50.

“Διεθνώς έχει βγει το θέμα ότι οι γυναίκες κάτω των 50 είναι αυτές που παρουσιάζουν τα προβλήματα. Ό,τι έπαθε η σύζυγος μου ήταν ακριβώς στο πλαίσιο του προβλήματος” είπε.

“Αν η Επιτροπή νιώθει καλά με τα αποτελέσματα που πήραν για τον εμβολιασμό των γυναικών κάτω των 50 και έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους, που εγώ τους εύχομαι να μην την έχουν, τότε να έρθουν αυτοί να πουν στα παιδιά μου όταν με ρωτάνε γιατί η μητέρα τους πήγε να κάνει το εμβόλιο για να σωθεί και δεν θα τη ξαναδούν” κατέληξε.