Κουμουτσάκος: «Ο Νίκος Φίλης είναι ηθικός αυτουργός των βιαιοπραγιών» (Βίντεο)

“Η Χρυσή Αυγή πίσω από την επίθεση” – “Ξέρω υπό την καθοδήγηση ποιων έδρασαν αυτοί οι τραμπούκοι”
«Είμαι πεπεισμένος, έχοντας υποστεί τη βιοπραγία ακραίων απαραδέκτων τραμπούκων, ότι αυτή την δικαιολογία, το έδαφος, την τροφή να αναπτυχθούν αυτοί, τη δίνουν δηλώσεις όπως αυτές που κάνατε».
Τα παραπάνω είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων στην πλατεία Συντάγματος.
«Ξέρω υπό την καθοδήγηση ποιων αυτοί οι τραμπούκοι έδρασαν. Αυτοί που επιχείρησαν να καπηλευτούν την δικαιολογημένη αγανάκτηση των ποντιακών σωματείων. Αυτοί που το έκαναν, οι πνευματικοί πατέρες είναι αυτοί που έχουν δολοφονήσει, είναι οι φορείς του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και ότι πιο ακραίου υπάρχει στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας», ανέφερε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, ζητώντας να καταδικαστεί το περιστατικό.
«Θέλω να σας πω ότι, επειδή εγώ ήμουν εκεί, τόσο η φρασεολογία όσο και οι πρακτικές, όσο επίσης και το γεγονός ότι δίπλα σε αυτήν την ομάδα που ξεκίνησε τις βιαιοπραγίες, ένα λεπτό πριν ήταν μαζί τους ο βουλευτής Γρέγος, τον οποίο και είδα», είπε ακόμα ο Γιώργος Κουμουτσάκος.
«Θέλω να επαναλάβω, να τονίσω με την πιο σταθερή μου πεποίθηση ότι τα χέρια της βίας τα οπλίζουν προκλητικές δηλώσεις όπως αυτές που έγιναν εκ μέρους του υπουργού ο οποίος πρέπει να αποφασίσει πότε είναι επιστήμονας και πότε υπουργός. Είναι ηθικός αυτουργός αυτών των βιαιοπραγιών. Από εκεί και πέρα η Χρυσή Αυγή είναι εκείνη η οποία καλλιεργεί μονίμως και σταθερά αυτή την πρακτική και αυτό τον λόγο», πρόσθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης
Τελευταία Άρθρα
Τα πιο Δημοφιλή