Κουμουτσάκος: «Μετά τα ψέματα, ήρθαν τα δακρυγόνα»

«Μετά τα ψέματα, ήρθαν τα δακρυγόνα», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8, αναφερόμενος στη χθεσινή ρίψη χημικών κατά την πορεία των συνταξιούχων.

«Οι συνταξιούχοι ήταν εκεί χθες, όχι μόνο γιατί περικόπηκαν οι συντάξεις τους, αλλά γιατί διατράνωναν με την αντίδρασή τους το αίσθημα ταπείνωσης, λόγω της εξαπάτησης που υπέστησαν. Τους είχαν υποσχεθεί τελείως διαφορετικά πράγματα. Και τελείως διαφορετικά πράγματα συνέβησαν στη ζωή τους. Λοιπόν, μετά τα ψέματα ήρθαν τα δακρυγόνα. Και οι χθεσινές εικόνες ήταν μπροστά στο Μαξίμου, στο ευαίσθητο κοινωνικά Μαξίμου», ανέφερε ακόμα ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Ήταν εικόνες ντροπής. Και δεν νομίζω ότι η παρέμβαση του κ. Τσίπρα χθες, μπορούσε να αλλάξει αυτή την οδυνηρή πραγματικότητα. Μία κυβέρνηση δήθεν κοινωνικά ευαίσθητη είναι πια αντιμέτωπη με όλους εκείνους τους οποίους εξαπάτησε. Δηλαδή, με όλους τους Έλληνες. Οι χθεσινές εικόνες νομίζω ότι οπτικοποίησαν, έφεραν στα σπίτια όλων των Ελλήνων την εικόνα της αρχής του τέλους αυτής της κυβέρνησης», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο »

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή