Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022
14
07
39

Κορωνοϊός: Μη αναστρέψιμες εγκεφαλικές βλάβες για τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά

Μοιραστείτε το

Βαρύτατες εγκεφαλικές βλάβες έχει υποστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς και η κατάσταση της υγείας του θεωρείται πιθανώς και μη αναστρέψιμη. Ο Μητροπολίτης νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekklisiaonline.gr, ιατρικοί κύκλοι θεωρούν πως η ζημιά που έχει υποστεί μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο είναι τέτοια, που δύσκολα ο ασθενής Μητροπολίτης, ακόμη και αν εξέλθει από το νοσοκομείο, θα μπορέσει να επιστρέψει στα καθήκοντά του. Ο Μητροπολίτης Κοσμάς είναι σε κώμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Προ ημερών είχε αποσωληνωθεί. Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Κοσμάς νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» από τις 2 Δεκεμβρίου. Είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου και αρχικά είχε ήπια συμπτώματα. Με την πάροδο των ημερών ωστόσο η κατάσταση του επιδεινώθηκε, παρουσίασε δύσπνοια και χαμηλό κορεσμό ενώ παράλληλα ήταν απρόθυμος να νοσηλευθεί και ανεμβολίαστος. Τελικώς εισήχθη στο νοσοκομείο Αγρινίου την 1η Δεκεμβρίου και λίγες ώρες αργότερα, ξημερώματα 2ας Δεκεμβρίου, διακομίστηκε διασωληνωμένος στον «Ευαγγελισμό».

 

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.