Αυστηρά μέτρα έχει φέρει ο κορωνοϊός και στο Μεξικό, με την κυβέρνηση να θέτει σε κατ’ οίκον περιορισμό τους πολίτες προκειμένου να μην εξαπλωθεί ο ιός περαιτέρω στη χώρα.
Ένας Μεξικανός ωστόσο, που ήταν κλεισμένος στο σπίτι του για τρεις μέρες, θέλησε να φάει μερικά γαριδάκια, αλλά δεν μπορούσε να βγει έξω στο δρόμο.
Επομένως σκέφτηκε κάτι πολύ έξυπνο και ταυτόχρονα πάρα πολύ αστείο. Αποφάσισε λοιπόν να γράψει ένα σημείωμα, το οποίο έδεσε πάνω στο αξιαγάπητο Τσιουάουα του και το έστειλε με το απαραίτητο αντίτιμο στο κοντινότερο μίνι μάρκετ.
«Γεια σας κύριε ιδιοκτήτη του μαγαζιού, σας παρακαλώ πουλήστε στον σκύλο μου μερικά γαριδάκια, τα πορτοκαλί, όχι τα κόκκινα, είναι πολύ καυτερά. Στο κολάρο του έχει 20 πέσος. Προειδοποίηση: Θα δαγκώσει αν δεν του φερθείτε σωστά. Ο γείτονάς σας από απέναντι», ήταν τα λόγια του.
Τι άλλο θα σκεφτεί ο άνθρωπος;



