Κόλλησαν στο μηδέν Τρίκαλα και ΟΦΗ

Ισόπαλο δίχως τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι των Τρικάλων με τον ΟΦΗ, ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Football League.
Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ήταν αυτή που ξεκίνησε, καλύτερα το παιχνίδι από τους Κρητικούς και μόλις στο 2΄ έφτασε κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Τσίπρα αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Στρέζο. Έπειτα από την φάση αυτή οι Θεσσαλοί συνέχισαν να πιέζουν, προκειμένου να φτάσουν στο γκολ χωρίς όμως οι προσπάθειες τους να στεφθούν από επιτυχία.
Από το 20′ κι έπειτα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον ΟΦΗ να έχει μόλις μια αξιόλογη φάση στο παιχνίδι, το σουτ όμως του Μάνου έφυγε πάνω από την εστία του Αποστολίδη. Από το 25΄ κι έπειτα τα Τρίκαλα ανέκτησαν, και πάλι τον έλεγχο του αγώνα, με συνέπεια να έχουν τρεις καλές ευκαιρίες για να κάνουν το 1-0. Στο 27΄ το διαγώνιο σουτ του Καπού αποκρούστηκε από τον Στρέζο, στο 43΄ το σουτ του Καπού μπλοκαρίστηκε με διπλή προσπάθεια από τον Στρέζο, ενώ στο 44΄ η κεφαλιά του Καπού κατέληξε άουτ. Στην επανάληψη ο ΑΟΤ μπήκε το ίδιο δυνατά στα πρώτα λεπτά, προκειμένου να καταφέρει να φτάσει στο γκολ, χωρίς όμως να τα έχει καταφέρει.
Στο 47΄ ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του φάση στην επανάληψη με το σουτ του Χαντί από μακρινή απόσταση να καταλήγει άουτ. Με το πέρας της ώρας και οι δύο ομάδες ενέτειναν, τις προσπάθειες τους για να φτάσουν στο γκολ. Στο 77΄ η σέντρα σουτ του Γκόλια αποκρούστηκε με γροθιές από τον Στρέζο, ενώ ένα λεπτό μετά ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο 0-1, το σουτ όμως του Παπαστεριανού από καλή θέση κόντραρε και κατέληξε άουτ.
Η απάντηση από πλευράς «κυανέρυθρων» ήρθε στο 85΄, με το σουτ του Μπουντόπουλου να περνά λίγο πάνω από την εστία του Στρέζου. Από το σημείο εκείνο και μετά, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται ως έχει μέχρι την λήξη του αγώνα.
Οι ενδεκάδες:
ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος, Τσιάρας (78′ Μίλιεβιτς), Καπός, Τσίπρας (71′ Μπουντόπουλος), Τζόκιτς (62′ Γροντής), Ντίνας.
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός, Παπατόλιος (80′ Ρούσσος), Νάστος, Ορτέγκα, Χαντί, Μάνος (46′ Όγκμποε), Κουσκουνάς (66′ Κουτσιανικούλης).
πηγή: filathlos.gr
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης