Τρίτη, 17 Μαΐου 2022
04
51
29

Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη στην Αττική

Μοιραστείτε το

Γιώργος Πατούλης: Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο Περιφερειάρχης Αττικής ενημέρωσε για το τι θα γίνει με τα σχολεία.

Κλειστά σχολεία στην Αττική την Τρίτη ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίδα» που πλήττει τη χώρα.

Καθώς αναμένονται έντονες χιονοπτώσεις τη Δευτέρα και την Τρίτη στην Αττική ο περιφερειάρχης ανέφερε, μιλώντας από την Πάρνηθα στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά«Καλημέρα», ότι τα σχολεία θα είναι κλειστά την Τρίτη και θα αποφασιστεί ανάλογα για την Τετάρτη.

Τόνισε, ότι αποφάσεις θα παρθούν στη σημερινή απογευματινή σύσκεψη με τους δημάρχους του νομού και θα δοθούν οι ανάλογες διευκρινίσεις για κάθε περιοχή, το απόγευμα. «Σύμφωνα με τις προβλέψεις η Τρίτη θα είναι”άσπρη” άρα θεωρώ ότι σίγουρα τα σχολεία θα είναι κλειστά ενώ το ίδιο θα εξετάσουμε και για την Τετάρτη. Μετά τη σύσκεψη που θα γίνει νωρίς το απόγευμα με τους 66 δημάρχους της Αττικής θα δούμε τι θα γίνει και τη Δευτέρα στα σχολεία με την παγωνιά και τα ανοιχτά παράθυρα», είπε ο κ. Πατούλης.

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.