ΚΚΕ: Ο λαός να πάρει την υπόθεση στα χέρια του

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε το ΚΚΕ, με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα υποστηρίζει ότι «η κυβέρνηση υλοποιεί με συνέπεια τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του κεφαλαίου, προωθώντας με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ένα ακόμη πακέτο αντιλαϊκών μέτρων (περαιτέρω απελευθέρωση αγοράς ενέργειας, επιδείνωση των δανειοληπτών κόκκινων δανείων κ.α.)».
«Ο πρωθυπουργός, σε ένα ακόμη ρεσιτάλ υποκρισίας, μιλάει για κοινωνική ευαισθησία και προστασία των αδυνάμων», αναφέρει το ΚΚΕ.
«Τέρμα πια στην κοροϊδία, ο λαός να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, κλιμακώνοντας τον αγώνα του, ενάντια σε παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα που τον οδηγούν στη χρεοκοπία για την ανάκαμψη των κερδών του κεφαλαίου», καταλήγει το Κομμουνιστικό Κόμμα.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης