Κίνηση στους δρόμους: Κυκλοφοριακό Κομφούζιο στην Εθνική Οδό

Μία ακόμη μέρα ταλαιπωρίας για τους οδηγούς στην Αττική, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με την κίνηση στους δρόμους, παρά την επιστροφή του Δακτυλίου. Παράλληλα, η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα φέρνει έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες επηρεάζουν την κατάσταση στους δρόμους.

Προς το παρόν, μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην Εθνική Οδό και στην Κηφισό, καθώς και στη Λεωφόρο Κηφισίας, ενώ προβλήματα σημειώνονται και στην οδό Φιλολάου στο Παγκράτι.

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία δεν διευκρινίζει ποιοι δρόμοι θα επηρεαστούν και αναφέρει:

“Στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης της Καγκελαρίου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. ANGELA MERKEL στη χώρα μας, απογευματινές – βραδινές ώρες της Πέμπτης 28.10.2021 και πρωινές – μεσημβρινές ώρες της Παρασκευής 29.10.2021 θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικούς άξονες της Αττικής, με διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων”.

κίνηση στους δρόμους

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή