Κατρούγκαλος: Να επανέλθουν οι υπάλληλοι που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα

Οι υπάλληλοι που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα μπορούν να επανέλθουν κανονικά στην υπηρεσία τους αναφέρει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Κατρούγκαλος, σε επιστολή του προς τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, Σπύρο Σαγιά, σύμφωνα με πληροφορίες.
Ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός επισημαίνει πως ισχύουν τα άρθρα του σχετικού νόμου (4325/2015) καθώς και πως η επαναφορά των εν λόγω υπαλλήλων δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό, αφού αυτή έχει συνυπολογιστεί στο συνολικό αριθμό που προβλέπεται για τις φετινές προσλήψεις.
Για το λόγο αυτό ο Γιώργος Κατρούγκαλος ζητά να δημοσιευθούν άμεσα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως οι σχετικές διαπιστωτικές πράξεις του υπουργείου.
Επόμενο άρθρο
Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Τσίμιροτ (Φωτογραφίες) »
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης