Kαθησυχάζει η UEFA για το Euro, σκέψεις για αγώνες χωρίς κόσμο

Τα γεγονότα του Νοεμβρίου στο Παρίσι, άλλα τα σημερινά στις Βρυξέλλες έχουν «βυθίσει» ολόκληρη την Ευρώπη στον τρόμο. 

Από αυτή την κατάσταση δεν θα μπορούσε να ξεφύγει το Euro που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γαλλίας. Από την μια πλευρά η UEFA καθησυχάζει με ανακοίνωση της, όμως από την άλλη υψηλόβαθμα στελέχη κάνουν λόγο για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Ήδη μετά την τρομοκρατική επίθεση της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι πολλοί είχαν αναρωτηθεί για τις συνθήκες διεξαγωγής της ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Τότε, όπως και τώρα η UEFA έσπευσε να διευκρινίσει πως θα παρθούν όλα τα μέτρα ώστε να διεξαχθούν με ασφάλεια όλοι οι αγώνες. 

Η ανακοίνωση της Τρίτης

«Έπειτα από τα τραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα σήμερα (22/3) στο Βέλγιο, η UEFA θέλει να διαβεβαιώσει την προσήλωσή της στο να βρίσκεται η ασφάλεια και τα μέτρα που θα ληφθούν στο επίκεντρο των οργανωτικών πλάνων ενόψει του Euro 2016.

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας της διοργάνωσης κι όλοι οι φορείς που εμπλέκονται στην οργάνωσή της θα συνεχίσουν την κοινή τους δουλειά και θα παρακολουθούν τακτικά το επίπεδο κινδύνου αναφορικά με την διοργάνωση.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή