Καθηγητής χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ της Αττικής

12
Καθηγητής χτύπησε μαθήτρια σε ΕΠΑΛ της Αττικής

Αδιανόητες σκηνές σε ΕΠΑΛ της Αττικής, με καθηγητή να χτυπά μαθήτρια.

Οσα συνέβησαν είναι πραγματικά αδιανόητα, με τον καθηγητή να καταλήγει να παραδίδει μαθήματα βίας, σοκάροντας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που προέβαλε η εκπομπή «Tlive» στον Alpha, η έντονη λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ της μαθήτριας και του καθηγητή της κατέληξε σε ξυλοδαρμό, με τους συμμαθητές της νεαρής να επεμβαίνουν και να φωνάζουν κατά του εκπαιδευτικού.

Ο καθηγητής χτύπησε τη μαθήτριά του, της τράβηξε τα μαλλιά και την έριξε κάτω, ενώ στο βίντεο φαίνεται και να την κλωτσά.

Γιατί διαφώνησαν καθηγητής και μαθήτρια

Όπως αναφέρεται στην εκπομπή του Alpha, αφορμή για το περιστατικό αποτέλεσε το γεγονός ότι η μαθήτρια πήρε απουσία.

«Υπήρξε διαφωνία με τον καθηγητή για τις απουσίες που μας βάζει και μου είπε πως ό,τι κάνω είναι παράνομο, ότι είχα το κινητό μου πάνω στο θρανίο και εγώ δεν το είχα ακουμπήσει καν. Του είπα να μου βγάλει την απουσία και ήρθε προς το μέρος μου απειλητικά», αναφέρει η μαθήτρια στο Tlive.

«Και όταν μιλούσε με τον δεύτερο καθηγητή, μου ήρθε ένα χαστούκι από το πουθενά και μετά άλλα τρία χαστούκια, με έπιασε από το μαλλί, με έριξε κάτω και άρχισε να με κλωτσάει».

Μαθητές γύρισαν ανάποδα το αυτοκίνητο του καθηγητή

Υστερα από ό,τι συνέβη, μαθητές του σχολείου προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο του εκπαιδευτικού, αναποδογυρίζοντάς το, ενώ του έσπασαν τα τζάμια και ξήλωσαν την οροφή και τους προφυλακτήρες.