Τρίτη, 17 Μαΐου 2022
08
27
32

Καταγγελία: 62χρονος με κορωνοϊό περίμενε 8 ώρες στο φορείο – Πέθανε εκτός ΜΕΘ

Μοιραστείτε το

Σε καταγγελία για τον θάνατο συγγενούς του που περίμενε σε φορείο για να μπει σε θάλαμο και τελικά κατέληξε προχώρησε ο ξάδελφος του θανόντος. Ενας 62χρονος με κορωνοϊό κατέληξε στο νοσοκομείο κι ενώ βρισκόταν εκτός ΜΕΘ, όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του, συμπληρώνοντας ότι περίμενε 8 ώρες στο φορείο μέχρι να οδηγηθεί σε κλίνη.

«Ο ξάδελφός μου φιλοξενούνταν σε κέντρο αποκατάστασης της Θεσσαλονίκης, είχε εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση. Στις 23/11 διακομίσθηκε στο Ιπποκράτειο λόγω covid. Είχαν προσβληθεί 25 άτομα, υπερήλικες. Από τους 12 οι 3 εισήχθησαν στο τμήμα covid και μετά οι 5 στη ΜΕΘ» ανέφερε ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς στην τηλεόραση του Open.

«Η κατάστασή του ήταν οικτρή. Είχε 15 αιματοκρίτη και στη μέση και γλουτούς κατακλίσεις 4ου βαθμού. Με ειδοποίησε ο γιατρός και μου είπε ότι η κατάσταση αυτή είναι τραγική, μας έφεραν έναν άνθρωπο με σκλήρυνση κατά πλάκας που βρίσκεται σε απίστευτη κατάσταση. Μέσα σε πέντε μέρες πέθανε. Εκανα μηνυτήρια αναφορά». Όπως σημειώνει ο ίδιος: «Το δικό μου συμπέρασμα: Δεν είναι η αδιαφορία των γιατρών, είναι η απειρία».

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.