Καριέρα μοντέλου περιμένει τον κούκλο Ισλανδό ποδοσφαιριστή μετά το EURO

Η εθνική ομάδα της Ισλανδίας, που μετρά περισσότερα ηφαίστεια από ό,τι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο φετινό EURO, καθώς προκρίθηκε στους 8 της διοργάνωσης. Όμως και οι παίκτες της εθνικής Ισλανδίας, ομολογουμένως, είναι όλοι ένας κι ένας. Σωστά μοντέλα!

Ο γυναικείος πληθυσμός δεν έμεινε ασυγκίνητος από τους ωραίους Ισλανδούς, ούτε βέβαια και οι εταιρείες ρούχων που ψάχνουν εναγωνίως νέα πρόσωπα για τις διαφημιστικές καμπάνιες τους.

bir1

Όπως το βρετανικό ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ρούχων, «ASOS», το οποίο έβαλε στο μάτι στον Ισλανδό ποδοσφαιριστή  Μπιρκίρ Μπιάρνασον.

bir2

Ο διεθνής μέσος δέχτηκε ένα μήνυμα στο Τwitter του, που του έλεγε «Μόλις τελειώσεις με το Euro κάνε μας ένα τηλέφωνο, θα σε χρειαστούμε στο επόμενο ντεφιλέ μας».

bir3

Ο Μπιρκίρ Μπιάρνασον δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένα, γράφοντας χαρακτηριστικά «Χαχα, να με γράψετε». Για την ώρα πάντως, παραμένει αφοσιωμένος στο επόμενο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στη Γαλλία το βράδυ της Κυριακής.

 

bir4

 

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή