Κανονικά τα δρομολόγια μετρό και τραμ την Πέμπτη – Ανεστάλη η στάση εργασίας

Δεν θα πραγματοποιηθούν ορισμένα δρομολόγια σε όλο το δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε, αύριο Πέμπτη 25 Ιουνίου, λόγω της 4ωρης στάσης εργασίας 12:00-16:00, που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ).

Κανονικά θα λειτουργήσουν Μετρό και Τραμ καθώς δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η στάση εργασίας που είχαν αποφασίσει οι εργαζόμενοι.

Σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων Τραμ προχώρησαν στην απόφαση αυτή (προσωρινή αναστολή) κατόπιν επικοινωνίας που είχαν με τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, όπου και ορίστηκε συνάντηση για την ερχόμενη Δευτέρα προκειμένου να συζητήσουν τα αιτήματά τους (ΣΣΕ, προσλήψεις εργαζομένων κλπ).

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τα δρομολόγια της γραμμής 3 του Μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας-Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή