Καμμένος: Κάποιοι προσέφεραν τεράστια ποσά για να εξαγοράσουν βουλευτές των ΑΝΕΛ

«Βόμβα» έριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 3ο συνέδριο των ΑΝΕΛ.

«Να ευχαριστήσω την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ που στάθηκε όρθια όχι απέναντι μόνο σε ένα συνήθη πολιτικό αγώνα, αλλά απέναντι σε προσπάθειες που έγιναν με όλα τα μέσα.

Θα αποδειχθεί σε δικογραφίες που θα ανοιχθούν τις επόμενες μέρες ποιοι και γιατί προσέφεραν τεράστια ποσά για να εξαγοράσουν βουλευτές προκειμένου μέσω της αποστασίας να διαλύσουν τους ΑΝΕΛ», είπε ο Πάνος Καμμένος, κάνοντας λόγο για κάποιους “που εγκατέλειψαν το κόμμα γιατί πληρώθηκαν από το σύστημα προκειμένου να το διαλύσουν».

Το ευχαριστώ του Καμμένου στην Χρυσοβελώνη

Ακόμα, ο Πάνος Καμμένος ευχαρίστησε τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη, που αποχώρησε από την κυβέρνηση μετά τον ανασχηματισμό.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους υπουργούς που ανέλαβαν εκ μέρους όλων μας το κυβερνητικό έργο και στάθηκαν όρθιοι και όρθιες σε αυτή την προσπάθεια μου ξεκινήσαμε με τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την κυβέρνηση. Όλες και όλοι ήταν πετυχημένοι και εδώ θέλω δημόσια να πω ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν παράπονα και για τον τελευταίο ανασχηματισμό.

Χαιρετίζω και την παρουσία της Μαρίνας Χρυσοβελώνη την οποία ευχαριστώ ιδιαίτερα για το εξαιρετικό έργο που έκανε ως υπουργός, να της πω ότι οι αλλαγές που έγιναν είχαν να κάνουν με την ανανέωση του σχήματος και εκείνη που βρισκόταν από την πρώτη στιγμή μαζί μας παραμένει στρατιώτης όπως όλοι.

Να την ευχαριστήσω και για την συνέπειά της και για τη σκληρή δουλειά που έκανε» ,είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναφερόμενος στην πρώην υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ο Καμμένος για το «σύντροφοι» και η αντίδραση του Παππά

Μία τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου στο 3ο συνέδριο του κόμματος για τους «συντρόφους» του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε τα γέλια του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, αλλά και του γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Πάνου Ρήγα.

«Εγώ περίμενα από το 1993 να γίνω υπουργός το 2007, θέλω φίλες και φίλοι να σας διαβεβαιώσω ότι ο πρωθυπουργός, ο Αλέξης Τσίπρας και εγώ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και οι ανεξάρτητες Ελληνίδες, αλλά και οι φίλοι και φίλες του ΣΥΡΙΖΑ, δεν λέω σύντροφοι όπως βλέπεις, τώρα είμαι στους ΑΝΕΛ, θα δώσουμε τον αγώνα για να βρει ο κάθε έντιμος Έλληνας την αξιοπρέπεια και το χαμόγελο», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος με τους Νίκο Παππά και Πάνο Ρήγα να γελούν για το σχόλιο περί «συντρόφων».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή