Καμμένος: «Είναι πολύ σημαντική η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ»

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος συμμετείχε στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Άμυνας.

«Σήμερα είμαστε όλοι Γάλλοι. Οι υπουργοί Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να λάβουμε μία απόφαση γιατί έχουμε μία καινούρια κατάσταση στην Ευρώπη. Είναι η 11η Σεπτεμβρίου για την Ευρώπη. Πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Είναι πολύ σημαντική η ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος προσερχόμενος στο Συμβούλιο.

Σε ερώτηση για το ρόλο του ΝΑΤΟ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε : «Πιστεύω ότι πρέπει να παίξει ένα ρόλο, κυρίως στο επίπεδο της ανταλλαγής πληροφοριών».

Σε ερώτηση για τη φύλαξη των συνόρων, ο Πάνος Καμμένος απάντησε: «Ξέρετε, τα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία είναι το Αιγαίο Πέλαγος. Έλεγχος των συνόρων από το Υπουργείο Άμυνας σημαίνει να σκοτώνεις τα παιδιά. Αυτό είναι αδύνατο».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή