Καλογεροπούλου για Σερβετάλη: Απαράδεκτο να παίζει ανεμβολίαστος

Καλογεροπούλου: «Το βρίσκω απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Άρης Σερβετάλης. Μόνο σε εμβολιασμένους πρέπει να παίζουμε»  Αναφορά στον Άρη Σερβετάλη έκανε η Ξένια Καλογεροπούλου, σχολιάζοντας την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση «Ρινόκερος». «Το βρίσκω απαράδεκτο αυτό που έκανε ο Άρης Σερβετάλης. Μόνο σε εμβολιασμένους πρέπει να παίζουμε» ξεκαθάρισε η Ξένια Καλογεροπούλου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Οι αντιδράσεις του θεατρικού κόσμου κατά του Άρη Σερβετάλη συνεχίζονται, την ώρα που ελήφθη η απόφαση να συνεχιστεί ο «Ρινόκερος» με νέο ηθοποιό στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στη δήλωση της η Ξένια Καλογεροπούλου ανέφερε επίσης: «Αλλά πέρα από αυτό. Δεν καταλαβαίνω πώς στήθηκε μια ολόκληρη παράσταση με επικεφαλής έναν ανεμβολίαστο. Εγώ σαν ηθοποιός δεν θα πήγαινα σε έναν θίασο που ο επικεφαλής είναι ανεμβολίαστος. Με τίποτα».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή