«Ο καιρός είναι κατάλληλος για μια βόλτα στον κολλητό» είπε ο Αλέξιος ο πορφυρογέννητος. «Μα σήμερα, ημέρα που είναι;» ρωτάει ο μπάτλερ, χωρίς όμως να πάρει απάντηση.
Να ετοιμάζονται σιγά σιγά ψυχολογικά, όσοι έχουν καταθέσεις, διότι οσμίζομαι …κούρεμα.
Ο ένας του ζήτησε συγγνώμη, ο άλλος του έδωσε δωράκι! Στον Ντομπρόφσκις! Στον υπεύθυνο ουσιαστικά της διάλυσης της Λετονίας από τα προγράμματά του, όσο ήταν κυβερνητικός. Οι μισοί Λετονοί είχαν φύγει και θα έφευγαν και οι υπόλοιποι αν δεν τον τοποθετούσαν οι τοκογλύφοι δανειστές σε θέση του ευρωμηχανισμού.
Τα ελληνικά σύνορα, χερσαία και θαλάσσια, είναι τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μόνο το ποια είναι τα σύνορα το καθορίζουμε εμείς, ο κυρίαρχος ελληνικός λαός και η κυρίαρχη ελληνική πολιτεία και τα υπερασπίζονται οι Ένοπλες δυνάμεις, όπως ακριβώς ταιριάζει στην ιστορία και την κυριαρχία μας. Εκπτώσεις σε αυτό δεν υπάρχουν». Τάδε έφη Π. Παυλόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Προφανώς έτσι εξηγείται το γεγονός, ότι η Μέρκελ διαβουλεύεται με τον Ερντογάν για τη φύλαξη των συνόρων μας στο Αιγαίο!
Μη έχοντας άλλη επιλογή πλέον, οι μαρκουτσοφόροι υποστηρικτές της ιδιωτικής εκπαίδευσης έσπευσαν και αναζήτησαν τον κατ´ εξοχήν εκπρόσωπο του νεοφιλευθερισμού και της σύγχρονης δουλοπαροικίας Σ. Μάνο για να πει την άποψή του για το ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση. Και τι είπε ο εκπρόσωπος του σύγχρονου οικονομικού Ράιχ; Ότι θα τουφέκιζε τον υπουργό Παιδείας, θα έβαζε ΦΠΑ στο μοσχαρίσιο κρέας (για να το έτρωγε μόνο αυτός και όμοιοί του αφού δεν θα μπορεί να το φάει πλέον η λαϊκούρα) και όχι στα ιδιωτικά σχολεία! Και αυτοί οι άνθρωποι κυκλοφορούν ελεύθεροι;
Ήρθε η εγγονή του Τίτο εδώ (πολύ γλύψιμο έπεσε) για να μας πουλήσει παραμύθι και να μας πει τι; Ότι ο παππούς της ο Γιόσιπ Μπροζ Τίτο, ο οποίος εφηύρε τον όρο “ Δημοκρατία της Μακεδονίας” για τα Σκόπια, δεν θα επέμενε τόσο στον όρο “Μακεδονία”, όπως επιμένουν οι Σκοπιανοί τώρα! Βρε άντε κοπέλα μου να πάρεις καμιά χορηγία για την ΜΚΟ από τα γνωστά αφεντικά και άσε την πολιτική προπαγάνδα για άλλους!
«Εισπράκτορας της Βέρμαχτ;» «Κόκκινη φράξια;» Νομίζω ότι αρχίζουν και σοβαρεύουν τα πράγματα! Εδώ πλέον αλλάζει το σκηνικό. Θα μας βάλετε σε περιπέτειες; Και γι’ αυτό έχετε ακεραία την ευθύνη εσείς οι …συνθηκολογούντες.
Επιτέλους οι «γαλάζιοι» δια του Βαγγέλα μίλησαν αναφορικά με το μεταναστευτικό. Βλέπεις έχουν και δουλειές οι άνθρωποι! Εκλογές έρχονται. Θ’ αφήσουν το γάμο για να πάνε στα πουρνάρια; Χρειάζεται ευρωπαϊκή ακτοφυλακή λέει ο Βαγγέλας. Δεν κατάλαβα. Τελικά εσάς σας πληρώνουμε για να δίνετε τη δουλειά αλλού; Υπεργολαβία δηλαδή;
P«Πάγωσαν» όλες οι πολιτικές επαφές μεταξύ Λονδίνου – Μόσχας, με πρωτοβουλία της βρετανικής πλευράς, λόγω του συριακού προβλήματος. Οι σχέσεις των δύο χωρών, εισήλθαν σε μια νέα περίοδο «ψυχρού πολέμου», γεγονός που αντικατοπτρίζει όλους τους ευρωατλαντιστές. Ο Ρώσος πρεσβευτής στην Βρετανία, Αλεξάντερ Γιακοβένκο, υποστήριξε ότι με πρωτοβουλία της πλευράς των Βρετανών, έχουν ανασταλεί όλες οι επιστημονικές συνεργασίες και συνομιλίες, έχει «παγώσει» κάθε συνεργασία στον εμπορικό και οικονομικό τομέα.
Το μόνο που είναι ενεργός προς το παρόν είναι ο τομέας του πολιτισμού. Και το σημαντικότερο: Ο αριθμός των εργαζομένων στη ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο έχει μειωθεί, διότι οι βρετανικές αρχές αρνήθηκαν να χορηγήσουν θεωρήσεις βίζας σε Ρώσους διπλωμάτες, όπως ανέφερε ο Γιακοβένκο.