Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις αυριανές εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. από τους δύο υποψηφίους

8
Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις αυριανές εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. από τους δύο υποψηφίους

Κάλεσμα συμμετοχής στους φίλους και τα μέλη του ΚΙΝΑΛ που ψήφισαν στον α’ γύρο να έρθουν και αυτή την Κυριακή στην κάλπη απευθύνουν Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου, ένα 24ωρο πριν το β γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

«Όλοι μαζί, γιατί η δική μου νίκη είναι η νίκη του κάθε απλού μέλους της παράταξης. Θα ξαναγίνουμε ένα και θα κάνουμε αυτό το ιστορικό κόμμα να ξαναπρωταγωνιστήσει», αναφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Από την πλευρά του ο πρώην πρωθυπουργός επισημαίνει ότι «αυτή την Κυριακη κρίνεται το μέλλον της δημοκρατικής παράταξης.Οι 270.000 χιλιάδες ψηφοφόροι καλούνται να αποφασίσουν κυρίαρχα, αδιαμεσολάβητα και ακηδεμόνευτα για ιδεολογική ταυότητα για συγκρότηση ενός προοδευτικού μεταρρυθμιστικού προγράμματος».

Και οι δύο διεκδικητές εξαπέλυσαν βέλη ταυτόχρονα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ενώ έκαναν αναφορές στο στόχο που θέτουν για το ΚΙΝΑΛ την επομένη της ανάδειξης νέας ηγεσίας

«Όποιος θέλει αυτό που έχουμε σήμερα, υπάρχει επιλογή. Και η επιλογή είναι το ΠΑΣΟΚ, η Δημοκρατική Παράταξη, που επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο την Κυριακή το βράδυ ως πρωταγωνιστής των εξελίξεων, ως υπερασπιστής του δημοσίου συμφέροντος, ως η Παράταξη που αγωνίζεται για κοινωνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη» ανέφερε εμφατικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.