Κακοκαιρία Ελπίδα: Πιθανή η γενική αργία την Τρίτη από τα χιόνια

19
Κακοκαιρία Ελπίδα: Πιθανή η γενική αργία την Τρίτη από τα χιόνια

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην πάνε την Τρίτη στη δουλειά τους οι εργαζόμενοι και να εργαστούν από το σπίτι άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, λόγω της κακοκαιρίας Ελπίς που έχει φέρει χιόνια σε όλη τη χώρα.

Στην κυβέρνηση εξετάζουν όλα τα μέτρα λόγω του καιρού και σημασία δίνεται στο να μην κινδυνεύσει κανείς λόγω του χιονιά. «Όποιο μέτρο θεωρηθεί ότι πρέπει να πάρουμε προκειμένου να μην αντιμετωπίσουμε μεγάλα προβλήματα από την εξέλιξη της κακοκαιρίας θα αξιολογηθεί από την πολιτική προστασία και η κυβέρνηση θα πάρει τις αποφάσεις της» ήταν η χαρακτηριστική απάντηση που έδωσε ο Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σε άλλη ερώτηση για την κακοκαιρία Ελπίδα ο κ. Οικονόμου είπε ότι «καταβάλλεται κάθε προσπάθεια το εθνικό οδικό δίκτυο και οι βασικές οδικές αρτηρίες να μείνουν ανοιχτές» με γνώμονα την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παρθεί το μέτρο της τηλεργασίας, όπου αυτό είναι εφικτό, προκειμένου να μην μεταβούν την Τρίτη στη δουλειά τους οι εργαζόμενοι που μπορούν να δουλέψουν από το σπίτι. Αλλωστε, και σήμερα, Δευτέρα, λόγω του καιρού, το Δημόσιο κατέβασε «ρολά» από τις 12:00 με εγκύκλιο του ΥΠΕΣ.