Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Χιόνια και στην Αττική

Περαιτέρω επιδείνωση παρουσιάζει ο καιρός σήμερα, Τετάρτη (27.01.2021). Κύρια χαρακτηριστικά η σημαντική πτώση της της θερμοκρασίας, οι βροχές, οι καταιγίδες, οι χιονοπτώσεις και οι πολύ θυελλώδεις άνεμοι.

Ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στα δυτικά άστατος καιρός με παροδικές βροχές και κυρίως στα νότια μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα βροχές ή χιονόνερο και κυρίως στο Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές, ημιορεινές καθώς και σε πεδινές περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης τις πρωινές ώρες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 και στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 7 με 9 στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς βορειοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση σε όλη τη χώρα.

Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή