Ισοφάρισε το χειρότερο ξεκίνημα του στη EuroLeague ο Παναθηναϊκός!

Ο θυμόσοφος λαός μας λέει ότι «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» και στον Παναθηναϊκό το έχουν νιώσει για τα… καλά στο πετσί τους.
Ύστερα από 13 αγωνιστικές στη EuroLeague οι πράσινοι έχουν περισσότερες ήττες απ’ ότι νίκες, κάτι που έχει να συμβεί στις τάξεις της ομάδας από το… μακρινό 2003-2004. Βέβαια, διαφορετικό το σύστημα τότε, αφού δεν έπαιζαν όλοι με όλους, η regular season είχε διάρκεια 10 αγώνων, ενώ στη συνέχεια σχηματίζονταν νέοι όμιλοι στους «16».
Παρ’ όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός ποτέ άλλοτε δεν είχε συμπληρώσει 13 ματς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση έχοντας ρεκόρ 6-7.
Στη χειρότερη των περιπτώσεων μετρούσε μία νίκη περισσότερη, όπως τις σεζόν 2004-05, 2014-15 και 2015-16. Βέβαια, το 2005 είχε δώσει το «παρών» στο Final 4 της Μόσχας, σε αντίθεση με τις δύο επόμενες σεζόν, όπου ναι μεν έφτασε στα προημιτελικά, αλλά αποκλείστηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Μπασκόνια αντίστοιχα.
Αντίθετα, την περίοδο 2003-04, όταν αγωνιζόταν στο κλειστό του Σπόρτιγκ, λόγω των έργων στο ΟΑΚΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, δεν μπόρεσε να φτάσει στην οκτάδα της EuroLeague, αφού είχε αποκλειστεί από τη φάση των «16».
Πηγή: filathlos.gr
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης