Ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε την Μπανγκόκ. Τουλάχιστον 27 νεκροί, δεκάδες τραυματίες (Βίντεο & Φωτογραφίες)

Τεράστια έκρηξη σημειώθηκε στις 19:00 (τοπική ώρα) σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Μπανγκόκ, όπου συνήθως διέρχονται πολλοί τουρίστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 27 είναι οι νεκροί, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις.

Ο αριθμός των νεκρών είναι συγκεχυμένος, καθώς ολοένα και αυξάνεται ο θλιβερός απολογισμός των θυμάτων. Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μεταδίδει πως τα θύματα είναι 16, επικαλούμενο την τοπική αστυνομία, ωστόσο, νεότερα στοιχεία αναφέρουν πως οι νεκροί είναι τουλάχιστον 27.

Τέσσερις από αυτούς είναι τουρίστες. Αναφορικά με την εθνικότητα των νεκρών, βάσει των στοιχείων που έχει δώσει στη δημοσιότητα η τοπική αστυνομία έως τώρα, οι 10 είναι Ταϊλανδέζοι, ο ένας Κινέζος και ένας Φιλλιπινέζος.
Την ίδια ώρα, στους 80 υπολογίζονται οι τραυματίες.

Το σημείο όπου εξερράγη η βόμβα λέγεται Ρατσαπρασόνγκ και φιλοξενεί δεκάδες εμπορικά καταστήματα.

Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη. Το απόλυτο χάος επικρατεί και στα νοσοκομεία της πόλης, όπου έχουν μεταφερθεί οι τραυματίες, σε επιφυλακή είναι το προσωπικό, ενώ κάνουν έκκληση για αίμα.

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή