Ηράκλειο: Άφησαν νεκρό 50χρονο χωρίς τάφο, «εξαφανισμένοι» οι υπεύθυνοι του νεκροταφείου

Μια πρωτοφανής ταλαιπωρία βίωσε το μεσημέρι της Τρίτης η οικογένεια του 50χρονου Φανούρη Σηφάκη, κατά την τελετή της κηδείας του στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Παρά τον βαρύ πόνο για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου, οι συγγενείς ήρθαν αντιμέτωποι με μια αδιανόητη κατάσταση: το κοιμητήριο δεν είχε ορίσει τον τάφο για την ταφή, με αποτέλεσμα η σορός να μείνει… χωρίς τελική κατοικία.

Όπως μετέδωσε η ΚΡΗΤΗ TV, η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε κανονικά και η σορός του 50χρονου τοποθετήθηκε στη νεκροφόρα για να οδηγηθεί στο σημείο της ταφής. Ωστόσο, όταν η πομπή έφτασε στο κοιμητήριο, κανείς από τη διοίκηση δεν ήταν εκεί, ούτε είχε καθοριστεί το σημείο ταφής, προκαλώντας απορία, οργή και θλίψη στους συγγενείς.

Οι υπεύθυνοι του νεκροταφείου ήταν… άφαντοι, αφήνοντας την οικογένεια να περιμένει επί ώρες, με τη σορό μέσα στη νεκροφόρα, χωρίς να γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή