ΗΠΑ: Σκότωσε το μωρό της και του έβαλε μακιγιάζ για να κρύψει τα τραύματα

Φρίκη προκαλεί η ομολογία μιας μητέρας στην Ουάσινγκτον, καθώς αποκάλυψε πως σκότωσε το 11 μηνών κορίτσι της και το μετέφερε στο νοσοκομείο με μακιγιάζ για να μην φαίνονται τα τραύματά της.

Στην πρώτη της κατάθεση, η 28χρονη μητέρα Τάιρα Μόνε Άντερσον, είχε δηλώσει πως το κορίτσι της είχε πέσει από το κρεβάτι, μια μέρα μετά άρχισε να συμπεριφέρεται ασυνήθιστα και μια μέρα μετά αργότερα δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Την 4η ημέρα το παιδί φαίνεται πως έχασε τις αισθήσεις του και δεν ανταποκρινόταν με τους ιατροδικαστές στη νεκροψία που διεξήχθη να βρίσκουν μια καφέ ουσία στα σφουγγάρια και τις πετσέτες που χρησιμοποιήθηκαν.

Η μητέρα δήλωσε ένοχη ενώ αρχικά είπε στην αστυνομία πως το μωρό είχε μακιγιάζ πάνω του γιατί τα παιδιά της έπαιζαν με αυτό. Στην αναφορά της η αστυνομία λέει πως το μωρό υπέστη αποχρωματισμό στα πόδια, εκδορές στο πρόσωπο, το λαιμό και τα χέρια και μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα. Μια γιατρός στο ιατρικό κέντρο, η δρ. Τζοάννα Κοέν, είπε ότι το βρέφος πέθανε από «μη τυχαίο τραύμα στο κεφάλι».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή