Η Μέρκελ θέλει να κάνει διακοπές στο Νότο!

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΣΤΑ

Διάλογο σε χαλαρό κλίμα είχαν Αλέξης Τσίπρας, Ανγκελα Μέρκελ και Αντόνιο Κόστα στο περιθώριο των εργασιών της άτυπης Συνόδου των 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Μπρατισλάβα.

Κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος, όπως σημειώνει το αθηναϊκό πρακτορείο, η Γερμανίδα καγκελάριος πλησίασε τον Έλληνα και τον Πορτογάλο πρωθυπουργό και άρχισαν να συζητούν για την ομορφιά του Νότου το καλοκαίρι και τις διακοπές στις θάλασσές τους, υπό το βλέμμα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον Νίκου Αναστασιάδη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η Άνγκελα Μέρκελ είπε τότε αστειευόμενη ότι ίσως η Γερμανία πρέπει να γίνει μέλος της ευρωμεσογειακής ομάδας, με τον Αντόνιο Κόστα να της λέει ότι θα την προσκαλέσουν στην επόμενο σύνοδο στην Λισαβόνα, όπως είχε αποφασιστεί στη σύνοδο της Αθήνας την περασμένη Παρασκευή.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή