Η Λίντσεϊ Λόχαν «σπίτωσε» τον ρώσο εκατομμυριούχο (φωτογραφίες)

Ήταν να μην πάρει την απόφαση να αφήσει πίσω της την άτακτη ζωή και τις αμαρτίες του παρελθόντος.

Τον τελευταίο χρόνο η Λίντσεϊ Λόχαν διαμένει μόνιμα στο Λονδίνο. Εκεί βρήκε και τον έρωτα στο πρόσωπο του 22χρονου ρώσου εκατομμυριούχου Ίγκορ Ταραμπάσοφ, ο οποίος κληρονόμησε τις επιχειρήσεις του πατέρα του.

Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους επτά μήνες και εκείνος κατάφερε να πειθαρχήσει τη Λόχαν, κρατώντας την μακριά από δύο μεγάλα της πάθη. Το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Τελικά πήραν την απόφαση να προχωρήσουν την σχέση τους ένα βήμα παρακάτω και να μείνουν μαζί! Λίντσεϊ και Ίγκορ μετακόμισαν στο νέο τους διαμέρισμα στο Λονδίνο και βρίσκονται στη φάση που ανοίγουν κούτες και τακτοποιούν τα πράγματά τους.

igor

Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο από το χάος που επικρατεί στο διαμέρισμά τους μοιράστηκε η Λόχαν στον λογαριασμό της στο Instagram. «Μετακόμιση και… πώς να κάνεις τον φίλο σου να σε βοηθήσει», γράφει η Λίντσεϊ στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου ο ρώσος επιχειρηματίας βγάζει κρεμάστρες από μία τσάντα.

Ο Ίγκορ γνώρισε πρόσφατα τους γονείς της ηθοποιού και εκείνοι είναι ενθουσιασμένη μαζί του. Ειδικά η μητέρα της Λίντσεϊ πιστεύει ότι ο Ίγκορ είναι ο ιδανικός σύζυγος για την κόρη της!

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή