Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Η φτώχεια στην Ευρώπη φέρνει φασισμό

Μοιραστείτε το

Έκθεση – ΣΟΚ

Αυτόν τον κ. Σόιμπλε η Ευρώπη θα τον πληρώσει… ακριβά!

ΚΑΙ μόνο το γεγονός ότι το 60% των νέων της Ελλάδας ΑΠΑΙΤΟΥΝ σύμφωνα με έρευνα μεγάλου Ερευνητικού Κέντρου της Γερμανίας να ανακτήσει η χώρα μας την ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της, που από τότε που μπήκαμε στην Ευρωζώνη την έχουμε χάσει και να επιστρέψουμε στη ΔΡΑΧΜΗ, αποτελεί μεγάλο ΣΟΚ για την ηγετική ομάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γιατί τα ποσοστά, είναι περίπου ανάλογα με αυτά των Ελλήνων και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

ΕΝΑ άλλο συγκλονιστικό και επικίνδυνο για την ειρήνη και την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη αποτελεί το γεγονός ότι μόλις το 52%(!) των Ευρωπαίων πιστεύει – σύμφωνα με τη σοβαρότατη αυτή έρευνα – ότι η Δημοκρατία είναι το καλλίτερο πολίτευμα!!!

ΑΡΑ το 48% των Ευρωπαίων θέλει και επιζητεί «ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ», προφανώς ακροδεξιές, ακροαριστερές, χουντικές και γύρευε τι άλλο!..

ΣΤΗΝ Ελλάδα πάντως το 66% των νέων εμπιστεύονται τη Δημοκρατία και αυτό είναι πολύ παρήγορο, ενώ τα μεγαλύτερα ποσοστά δυσπιστίας προς το Δημοκρατικό πολίτευμα καταγράφονται στην Γαλλία και την Ιταλία με ποσοστά 42% και 45%!

ΟΣΟ για το βιοτικό επίπεδο η έρευνα αποκαλύπτει ότι το 52% των νέων όλης της Ευρώπης είναι απαισιόδοξο για το μέλλον τους…

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για έρευνα ΣΟΚ, που αμφιβάλλουμε αν θα ΞΥΠΝΗΣΕΙ από το ΛΗΘΑΡΓΟ τους σημερινούς ανάξιους και ανίσχυρους ηγέτες της Ευρώπης, που έχουν με τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις τους, γκρεμίσει όλους τους στόχους για τους οποίους δημιουργήθηκε η Ένωση των Ευρωπαϊκών Λαών.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ηγεσία της Ευρώπης οδηγεί τους λαούς της, στη φτώχεια και τη δυστυχία και το μόνο που αναμένεται είναι πότε θα ξεσπάσει η ΘΥΕΛΛΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ περίεργοι να δούμε, τις αποφάσεις για ΛΙΤΟΤΗΤΑ και ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, πόσο θα τις πληρώσουν οι Ευρωπαίοι και ο κόσμος γενικότερα…

«Κ»

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.