Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέτρεψε αυτοκτονία νεαρής γυναίκας

Την αυτοκτονία μίας νεαρής γυναίκας απέτρεψε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μέσω της online διαδικασίας «Cyber Alert».
Συγκεκριμένα, η 22χρονη γνωστοποίησε, μέσω διαδικτύου, την πρόθεσή της να αυτοκτονήσει, ενώ απέστειλε σχετικό μήνυμα, μέσω εφαρμογής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, σε άλλο χρήστη της ιστοσελίδας.
Από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ακολούθησε έρευνα και αλληλογραφία με την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και με εταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας.
Μετά από συντονισμένες ενέργειες η αστυνομία ταυτοποίησε τα στοιχεία και τον τόπο διαμονής της.
Άμεσα ενημερώθηκε το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα και μετά από έρευνες εντοπίστηκε η νεαρή γυναίκα, ενώ διασφαλίστηκε άμεσα η σωματική της ακεραιότητα.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώ το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε θα υποβληθεί αρμοδίως.
Σχετικά Άρθρα
16/07/2025 - 22:40
16/07/2025 - 21:40
Δείτε επίσης