Γυναίκα 101 ετών στην Ολλανδία ανάρρωσε από τον κορωνοϊό

25
Γυναίκα 101 ετών στην Ολλανδία ανάρρωσε από τον κορωνοϊό

Η υπεραιωνόβια Ολλανδή εισήχθη σε νοσοκομείο κοντά στο Ρότερνταμ πριν από 10 ημέρες αντιμετωπίζοντας προβλήματα στην αναπνοή. Διαγνώστηκε με κορωνοϊό και οι γιατροί την έθεσαν σε απομόνωση. Ωσόσο η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε σε τέτοιο βαθμό που της δόθηκε εξιτήριο

Μια γυναίκα, ηλικίας 101 ετών, που είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό στην Ολλανδία κατάφερε να αναρρώσει, προσφέροντας μια «σπίθα ελπίδας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν.

Η εν λόγω γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο IJsselland κοντά στο Ρότερνταμ πριν από 10 ημέρες περίπου αντιμετωπίζοντας προβλήματα στην αναπνοή. Εκεί, διαγνώστηκε με τον κορωνοϊό.

Οι γιατροί την έθεσαν σε απόμονωση, όμως η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε σε τέτοιο βαθμό που της έδωσαν εξιτήριο.

Η ίδια -που ζει μόνη της- θα συνεχίσει την ανάρρωσή της σε έναν οίκο ευγηρίας προτού επιστρέψει στο σπίτι της, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο.

«Είναι μια σκληρή κυρία και είναι υπέροχο που τη βλέπουμε να ακολουθεί τις ιατρικές συμβουλές, όπως το να φτερνίζεται στον αγκώνα της και να μου λέει η ίδια να κρατήσω τις σωστές αποστάσεις» δήλωσε η πνευμονολόγος Σούνιλ Ραμλάλ.