Γρίφος η ληστεία στη Γεωπονική

Νέα γενιά των Πυρήνων ή κακοποιοί του κοινού ποινικού δικαίου;
Νέα διάσταση φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση με τη ληστεία σε βάρος χρηματαποστολής στη Γεωπονική με στόχο το κιβώτιο του ανεφοδιασμού του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται στη σχολή.
O 25χρονος που έχει συλληφθεί είναι αδερφός ενός εκ των μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς που έχει κακαδικαστεί για υπόθεση ληστείας.
Ο αδελφός του έχει κατηγορηθεί και βρίσκεται στη φυλακή για συμμετοχή στις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης αλλά και στη Φλώρινα.
Ο συλληφθείς αδελφός του, εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε από τις Αρχές νωρίτερα σήμερα εντός της Γεωπονικής σχολής και συγκεκριμένα στα γήπεδα τένις που βρίσκονται εκεί, ενώ πάνω του, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν ένα πιστόλι Zastava με μία σφαίρα στη θαλάμη.
Αν και την υπόθεση προς το παρόν τη χειρίζεται το Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής, εντούτοις για όλες τις εξελίξεις ενημερώνεται η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Μέχρι ώρας, δεν έχουν προκύψει στοιχεία ότι στο χτύπημα το πρωί της Τετάρτης εμπλέκεται το αντάρτικό πόλης.Η παρουσία, όμως, ενός συγγενή μέλους της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρχει «άρωμα» αντάρτικού πόλεων στην υπόθεση.
Όσο για το δεύτερο ληστή παραμένει ακόμα ασύλληπτος καθώς παρά τις εκτεταμένες έρευνες των αστυνομικών που έζωσαν τη Γεωπονική Σχολή έχει καταφέρει να διαφύγει ακόμα της σύλληψης χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν βρίσκεται ακόμα στα κτήρια της σχολής ή έχει φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης