ΓΙΑΤΙ δεν άνοιξε ποτέ ο τροφοδότης λογαριασμός Νo ΜΒ 532822 στην Ελβετική Τράπεζα UBS, από τον οποίο ο Κοσκωτάς λάδωνε τους πολιτικούς;

Αλέξη, πες στον Παπαγγελόπουλο να ζητήσει από τους Ελβετούς να τον ανοίξουν τώρα

ΕΝΑΣ από τους σπουδαιότερους λόγους, για τους οποίους η χώρα βρίσκεται στη σημερινή τραγική κατάσταση, είναι και το ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ, που δημιούργησε το ΜΑΥΡΟ 1989, ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ την πολιτική ζωή, διέσυρε ολόκληρο σχεδόν τον πολιτικό κόσμο, άρχισε η μεγάλη διαπλοκή, κορυφώθηκαν τα σκάνδαλα και ξεκίνησε το μεγάλο φαγοπότι του Δημόσιου Χρήματος…

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ, που ένας κοινός απατεώνας τα κατάφερε και ΛΑΔΩΣΕ όλο σχεδόν τον πολιτικό κόσμο και έστειλε κατηγορούμενο σαν ΚΛΕΦΤΗ και ΕΚΒΙΑΣΤΗ τον τότε Πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου, στάθηκε ΑΦΟΡΜΗ και ΞΕΚΙΝΗΜΑ για να πέσουν σαν τα κοράκια στο δημόσιο χρήμα, ντόπια και ξένα αρπακτικά. Διότι διαπίστωσαν ότι τα πάντα είχαν διαλυθεί σε αυτόν τον τόπο.

ΟΙ μεγαλύτεροι ασφαλώς θα θυμάστε ΠΟΣΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΕ και πόσο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΕ η χώρα μας στα μάτια της Διεθνούς Κοινής Γνώμης, που έβλεπε να δικάζεται σαν κλέφτης ένας σοσιαλιστής Ευρωπαίος πολιτικός.

ΘΥΜΑΣΤΕ το μεγάλο Αμερικανικό περιοδικό το TIME, που κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο σε εκατομμύρια αντίτυπα, εκείνη την εποχή είχε τον Ανδρέα «με στολή φυλακισμένου και πίσω από τα σίδερα».

ΑΠΟ αυτό το τεράστιο σκάνδαλο που ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ την Ελλάδα και εξευτέλισε την πολιτική μας ζωή, με δικαστήρια που διήρκεσαν επί μήνες, ξέρετε τελικά πόσοι καταδικάστηκαν;

ΜΟΝΟ ένας ο… Τσοβόλας!!! Ο φτωχός, ο σεμνός και έντιμος αυτός πολιτικός πλήρωσε για ολόκληρο το σκάνδαλο Κοσκωτά και τιμωρήθηκε με 2,5 χρόνια φυλακή!!!

Ο ΔΥΣΤΥΧΗΣ ο Μένιος δεν πρόλαβε να δικαστεί, γιατί πέθανε πάνω στο σκαμνί του κατηγορούμενου, ενώ ο Ανδρέας αθωώθηκε χάρις στην ψήφο, ενός γνωστού δεξιού δικαστή, αντιπροέδρου, τότε του Αρείου Πάγου.

ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ του κόσμου τα λεφτά και έγινε ρεζίλι η χώρα για να δικάσουν τον Ανδρέα και το αποτέλεσμα ήταν μηδέν εις το πηλίκον …

ΑΥΤΕΣ τις μέρες κυκλοφορεί ένα θαυμάσιο βιβλίο γραμμένο από τον καθηγητή της Νομικής και συνήγορο τότε του Μένιου, τον Μιχάλη Μιχόπουλο και είναι γεμάτο με άγνωστα ντοκουμέντα και φοβερές αποκαλύψεις.

ΞΕΡΕΤΕ δε ποια είναι η σπουδαιότερη;

Ο κ. ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ αποκαλύπτει ότι ενώ έγιναν ανακρίσεις, δίκες και ζητήθηκαν να ανοίξουν όλοι οι επίμαχοι λογαριασμοί του Μένιου και των λοιπών εμπλεκόμενων από την Ελβετική Τράπεζα, ένας μόνο λογαριασμός, δεν ζητήθηκε ποτέ και από κανέναν να ανοίξει και δεν άνοιξε ποτέ μέχρι σήμερα.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για τον ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ λογαριασμό του Κοσκωτά, τον Νο ΜΒ 532822, που είχε στην Ελβετική Τράπεζα UBS. Δηλαδή οι ανακριτές άνοιξαν 2-3 λογαριασμούς, για να δέσουν το σκάνδαλο με τον Μένιο με τα 2 εκατομμύρια δολάρια που τον λάδωσε ο Κοσκωτάς, αλλά ο ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ λογαριασμός, από τον οποίον ΕΦΕΥΓΑΝ τα λεφτά και πήγαιναν σε ένα σωρό πολιτικούς, γραμματείς και φαρισαίους, ΔΕΝ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ να ανοίξει, παρά το γεγονός μάλιστα ότι στη διάρκεια της δίκης αποκαλύφθηκε ότι ένα ποσό 1.730.952 δολαρίων έφυγε προς… άγνωστη κατεύθυνση. από αυτόν τον τροφοδότη λογαριασμό.

ΚΑΙ ξέρετε γιατί δεν άνοιξαν ποτέ τον περιβόητο αυτό λογαριασμό και όλα τα… πουλάκια μας, οι πολιτικοί έκαναν την πάπια; Γιατί ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ είχαν ΠΕΡΑΣΕΙ και είχαν ΛΑΔΩΘΕΙ όλοι οι πολιτικοί που είχε ΛΑΔΩΣΕΙ τότε ο Κοσκωτάς.

ΜΠΟΡΕΙ να έχουν περάσει πολλά χρόνια, επειδή όμως πρόκειται για ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και ΛΑΔΩΜΑΤΑ πολιτικών και επομένως το σκάνδαλο δεν έχει ημερομηνία λήξης και αν έχει είναι τα τριάντα χρόνια που ακόμα δεν πέρασαν, ΚΑΛΟΥΜΕ τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ και τον ΥΠΟΥΡΓΟ για τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο να ζητήσουν από τις Ελβετικές αρχές να ανοίξει τώρα ο περιβόητος αυτός λογαριασμός, για να μάθει επιτέλους ο Ελληνικός λαός ΠΟΙΟΙ από τους πολιτικούς μας είχαν τότε λαδωθεί από τον απατεώνα Κοσκωτά.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για σπουδαίο ντοκουμέντο για ένα σκάνδαλο που έχει σημαδέψει βαθειά την πολιτική μας ιστορία και είναι ένας από τους λόγους που η χώρα έφθασε στη σημερινή κατάντια.

«Κ»

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή