Γιάννης Τραγάκης: Τα επίσημα αποτελέσματα αργά το απόγευμα – Ποιος είναι ο λόγος της καθυστέρησης (Βίντεο)

Αργά το απόγευμα θα ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ., όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Γιάννης Τραγάκης.

Όπως συγκεκριμένα δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΕΦΕ, «Περάσαμε μια πολύ εξαντλητική νύχτα η οποία συνεχίζεται. Βάση καταστατικού, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας βγαίνει από τα φαξ που μας στέλνουν οι εφορευτικές επιτροπές. Η ροή των φαξ συνεχίζεται και θα συνεχίζεται. Επίσημο αποτέλεσμα θα έχουμε αργά σήμερα το απόγευμα».

Όσον αφορά στους λόγους για τους οποίους καθυστερεί η επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο κ. Τραγάκης, τόνισε: «Υπάρχουν απομακρυσμένες περιοχές όπου οι επιτροπές δεν έχουν φαξ. Το απόγευμα θα σας έχουμε τα επίσημα αποτελέσματα».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή