Τρίτη, 17 Μαΐου 2022
08
09
52

Γεωργιάδης κατά Μόσιαλου: Η ανάρτησή του προσέβαλε τον πυρήνα της χριστιανικής θρησκείας

Μοιραστείτε το

Ως προσβλητική χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης την ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου που προκάλεσε αντιδράσεις, μεταξύ άλλων και της Ιεράς Συνόδου. Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων είπε η ανάρτησή του «προσέβαλε τον πυρήνα της χριστιανικής θρησκείας» και εξέφρασε την απορία του για την υπέρασπιση της ανάρτησης από κάποιους στο όνομα του φιλελευθερισμού.

«Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Είμαι ο τελευταίος στη γη που θα κατηγορήσω κάποιον για μια άστοχη ανάρτηση στα social media. Έχω κάνει εκατοντάδες. Το πρόβλημα δεν είναι να κάνεις μια άστοχη ανάρτηση, το λάθος είναι να υποκρίνεσαι ότι δεν καταλαβαίνεις. Αρνήθηκε να ζητήσει μια συγγνώμη. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Γι’ αυτό είμαστε φιλελεύθεροι», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και συνέχισε:

«Αν ο ένας αρχίζει να χλευάζει τον άλλον για τα πιστεύω του, δεν βγάζουμε άκρη σ’ αυτή τη ζωή. Είναι άλλο η ελευθερία του λόγου κι άλλο η ηθική απαξία μιας ανάρτησης που προσβάλλει εκατομμύρια ανθρώπους. Το ίδιο θα έλεγα αν πρόσβαλε τον Μωάμεθ ή τον Βούδα. Είναι στοιχειώδες ο ένας να σέβεται τα πιστεύω του άλλου. Ο άνθρωπος αυτός που έχει προσφέρει στην πανδημία, προσέβαλε τον πυρήνα της χριστιανικής θρησκείας. Απορώ πώς σοβαροί άνθρωποι υπερασπίζονται την ανάρτηση του κ. Μόσιαλου. Είναι και επιζήμιο στην προσπάθεια για την πανδημία».

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.