Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Φόνσου: “Χτύπησα αστυφύλακα και με απέκλεισαν απ’ όλα τα σχολεία της Ελλάδας”

Μοιραστείτε το

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ1 βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (23/02) η Άννα Φόνσου, η οποία μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για τα περιπετειώδη εφηβικά της χρόνια.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως σε ηλικία 14 ετών πέταξε πέτρα σε αστυφύλακα, με αποτέλεσμα να την αποβάλουν από όλα τα δημόσια σχολεία της χώρας. Έτσι βρέθηκε να κάνει την “κομπάρσα” στο θέατρο.

“Όποιος με θυμάται από το σχολείο, ήταν κάτι το τρομακτικό. Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Ήμουν πρώτη μαθήτρια. Δεν ξέρω πώς έγινα ηθοποιός. Έγινε ένα επεισόδιο, χτύπησα έναν αστυφύλακα και με έδιωξαν από όλα τα δημόσια σχολεία της χώρας. Του έριξα μια πέτρα σε επεισόδια. Του χτύπησα το μάτι. Έγινε καλά, αλλά εκείνη την ώρα δεν ήταν καλά”, είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

“Με έδιωξαν από όλα τα δημόσια σχολεία της Ελλάδας. Έκλαιγα και μια συμμαθήτριά μου μού είπε να γίνω κομπάρσα στο θέατρο. Εγώ θέατρο δεν είχα δει στη ζωή μου. Την πρώτη φορά που έπαιξα μου έκαναν μήνυση γιατί δεν είχα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος”, συνέχισε η ηθοποιός.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.