Τρίτη, 17 Μαΐου 2022
07
44
07

Φλωρινιώτης: Βγήκε από το νοσοκομείο – “Θα κάνω θεραπείες με οξυγόνο στο σπίτι”

Μοιραστείτε το

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης βγήκε από το νοσοκομείο, όπου είχε νοσηλευτεί για αρκετές μέρες σε Ελλάδα και Κύπρο με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ο γνωστός performer μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Katerina” αναφέροντας:

“Οι γιατροί είπαν να κάνω θεραπείες στο σπίτι μέχρι να ανέβει το οξυγόνο μου στα σημεία που πρέπει. Περίπου 10 με 15 μέρες. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί με το πρόβλημα υγείας που είχα το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει. Τώρα κατάλαβα πως ο κόσμος με αγαπάει πραγματικά. Με πήρε πολύς κόσμος από Αμερική και Αυστραλία, με πήρε και όλη η Ελλάδα. Στην γιορτή μου λάμβανα τηλεφωνήματα από το πρωί μέχρι το βράδυ”.

Ο διάσημος τραγουδιστής μίλησε, επίσης, για το μέλλον της θεατρικής παράστασης “Νικοτιτανικός”, που διακόπηκε λόγω ασθενείας και του ιδίου και της Ελένης Φιλίνη.

“Εγώ ξέρω ότι τον “Νικοτιτανικό” θα τον ανεβάσουμε τελικά. Δεν το ακυρώσουμε τελείως. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν, αλλά όταν περάσει κάπως η πανδημία. Όταν γίνουν πιο χαλαρά τα μέτρα”, ανέφερε ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ενώ ευχήθηκε πάνω από όλα υγεία σε όλους.

 

Σχετικά Άρθρα

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.