Εξελίξεις έως το Πάσχα με Γιαννακόπουλο για την αγορά της ΠΑΕ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όχι μόνο συνεχίζει να θέλει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά δουλεύει ήδη σε αυτόν τον γνώμονα.

Αυτός είναι και ο λόγος που σύμφωνα με την Live Sport βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την ελληνική κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ ισχυρίζεται ότι τη περασμένη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχαν «επικοινωνία» μέσω τρίτου προσώπου, ο οποίος είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Ο τελευταίος μετέφερε στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ το ερώτημα του κ. Τσίπρα: «Θέλει ολόκληρο το ΟΑΚΑ ή συζητάει και για κομμάτια του;».

Και η απάντηση που έλαβε ήταν : «Συζητάω τα πάντα». Αυτό που τονίζεται στο δημοσίευμα είναι ότι η Κυβέρνηση είναι πεπεισμένη ότι ο Γιαννακόπουλος είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να πάρει την ΠΑΕ, μαζί με το γκρουπ ξένων funds. 

Όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση είναι κάτι παραπάνω από προχωρημένη, τόσο που τα πάντα αναμένεται να τελειώσουν ως το Πάσχα.

Δηλαδή να έχει επιτευχθεί η συμφωνία Κυβέρνησης-Γιαννακόπουλου, να έχει προχωρήσει ο τελευταίος τη συμφωνία του με τον Γιάννη Αλαφούζο και να προκύψουν οι ανακοινώσεις.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή