Η φετινή εστεμμένη του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Ταϊλάνδη προέρχεται από μία πολύ φτωχή οικογένεια και η πρώτη της κίνηση μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου ήταν να επισκεφθεί το φτωχικό πατρικό της και να υποκλιθεί μπροστά στην ρακοσυλλέκτρια μητέρας της.
Φορώντας το λαμπερό της στέμμα, την κορδέλα της εστεμμένης και ψηλοτάκουνες γόβες, η 17χρονη Χανίτα Φεσάνγκ, γονάτισε μπροστά στη μητέρα της με «φόντο» κάδους σκουπιδιών, για να την ευχαριστήσει για όλα όσα στερήθηκε προκειμένου να την μεγαλώσει. «Όλα όσα έχω σήμερα τα οφείλω στη μητέρα μου. Εκείνη εξασφάλιζε τα υλικά αγαθά για εμένα, γι’ αυτό δεν βρίσκω κανένα λόγο ώστε να ντρέπομαι για εκείνη», δήλωσε η Χανίτα στο «DramaFever News».
Η νεαρή κοπέλα δεν πίστευε ποτέ ότι θα κατάφερνε να κερδίσει τον διαγωνισμό ομοφιάς, κυρίως επειδή προερχόταν από μία τόσο φτωχική οικογένεια.
Λόγω ανεπάρκειας οικονομικών πόρων η διαζευγμένη μητέρα της δεν κατάφερε να την στείλει στο πανεπιστήμιο καθώς δεν είχε χρήματα να πληρώσει τα δίδακτρα.
Η νίκη της στον διαγωνισμό της έχει ανοίξει της πόρτες για ένα καλύτερο αύριο. Ήδη, διαφημιστικές εταιρίες της έχουν αποστείλει προτάσεις να διαφημίσει καλλυντικά και ρούχα, τις οποίες δηλώνει ότι θα αποδεχθεί για να βελτιώσει το επίπεδο διαβίωσης της οικογένειάς της.




