Εσείς ξέρετε… ποια είναι η «καλή» και ποια η «κακή» πλευρά του αλουμινόχαρτου

Αν μαγειρεύετε συχνά τότε θα έχετε παρατηρήσει πως το αλουμινόχαρτο έχει δύο διαφορετικές όψεις.
Η μία είναι πιο λαμπερή και η άλλη λίγο πιο… θαμπή.
Κάποιοι προτιμούν τη μία και κάποιοι την άλλη και πολλοί έχουν αναρωτηθεί εάν τελικά υπάρχει διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών.
Αν για παράδειγμα η μία αντανακλά περισσότερη θερμότητα ή είναι καλύτερη στο ψήσιμο.
Το… θέμα φαίνεται πως έχει απασχολήσει και το Reynold’s Kitchen εξηγεί τι ακριβώς «παίζει». Οπως σημειώνει, και οι δύο πλευρές είναι ίδιες, με τη διαφορά «λαμπρού-θαμπού» να μην έχει καμία σχέση με το μαγείρεμα.
Δηλαδή, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το αλουμινόχαρτο απ’ όποια πλευρά θέλετε και αν το ερώτημα σας είχε απασχολήσει να το έχετε απαντήσει.
Σχετικά Άρθρα
23/07/2025 - 23:10
23/07/2025 - 22:10
Δείτε επίσης