Ο Έλντερ Λόπες υποβλήθηκε σήμερα σε απεικονιστικό έλεγχο και εκεί επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ πως έχει υποστεί ρήξη χιαστού.
Ο Πορτογάλος άσος αναμένεται άμεσα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά και να μπει σιγά σιγά σε διαδικασία αποκατάστασης.
Η επέμβαση θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες από τον Λάκη Νικολάου και τον Άλκη Καλιακμάνη. Τους ανθρώπους, δηλαδή, που ανέλαβαν και τις προηγούμενες περιπτώσεις χιαστών στην ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια με απόλυτη επιτυχία.
Ο Λόπες έχει ανέβει ψυχολογικά και δηλώνει έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στόχος του Πορτογάλου είναι να μπορέσει να ενισχύσει την ΑΕΚ στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν προλαβαίνοντας κάποια παιχνίδια στο φινάλε της φετινής χρονιάς.
Πηγή: filathlos.gr