Ο Τσάβι Πασκουάλ πήρε το χρίσμα από τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και σήμερα (26/10,21:00) θα κάνει το ντεμπούτο του ως χεντ κόουτς των «πράσινων» κόντρα στην Μπάμπεργκ, στην Brose Arena.
Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται η αναζήτηση του παίκτη που θα καλύψει το κενό στην περιφερειακή γραμμή του Παναθηναϊκού μετά τον τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς.
Ο Ομάρ Κουκ ήλθε τις προηγούμενες ημέρες στο προσκήνιο ωστόσο η περίπτωση του Αμερικανού, με διαβατήριο Μαυροβουνίου, γκαρντ της Εστουδιάντες δεν προχώρησε.
Τις τελευταίες ώρες η περίπτωση που ακούστηκε για τους «πράσινους» ήταν ο Κάρλος Καμπέθας. Ο 36άχρονος γκαρντ, μέλος της «χρυσής» γενιάς των 80άρηδων του ισπανικού μπάσκετ, ο οποίος ήλθε σε συμφωνία με τη Φουενλαμπράδα για τη λύση του συμβολαίου του.
Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, ο Καμπέθας επιβεβαίωσε σε άτομα από το κοντινό του περιβάλλον ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «όλα έγιναν πολύ γρήγορα…», εξηγώντας ότι η επαφή με την ελληνική ομάδα έγινε ενώ βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με τη Φουενλαμπράδα προκειμένου να λυθεί η συνεργασία τους.
Ο έμπειρος γκαρντ (1μ.80) βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση ενώ είχε 10.2 πόντους και 1.8 ασίστ μ.ό. στα πρώτα πέντε παιχνίδια της σεζόν στη Liga Endesa.
Εφόσον αποκτηθεί, θα αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στην περιφερειακή γραμμή των «πράσινων» που εξετάζουν, παράλληλα, κι άλλες περιπτώσεις ώστε να παραταχθούν ενισχυμένοι στη συνέχεια των υποχρεώσεών τους. Mένει να αποδειχθεί αν θα προκριθεί ο Καμπέθας ή αν θα καταλήξουν αλλού.
Πηγή: Filathlos.gr